NL
NL EN FR
Scroll to top
Winteronderhoud tuinmachines

De winter is het ideale seizoen om je tuinmachines te laten onderhouden. Zo kan je in het voorjaar zonder problemen het werk in de tuin hervatten en vermijd je lange wachttijden in het drukke maaiseizoen.

Hoe vel je veilig een boom met een kettingzaag?

Of het nu is om een boom te verwijderen uit je tuin, om een boom of struiken te snoeien of om een stapel brandhout aan te leggen voor de winter, een kettingzaag komt van pas voor al deze werkzaamheden. Maar hoe gebruik je het veilig?

Welke kettingzaag kiezen?

Benzinekettingzagen zijn geschikt voor het vellen van bomen en voor het zagen van dikke takken. Een accu kettingzaag heeft het voordeel dat ze minder lawaai maakt en geen uitlaatgassen uitstoot. Welke kettingzaag moet je kiezen?

Hoe snoeiafval recycleren

Ben je het ook beu om je snoeiafval naar het containerpark te brengen? GardenPartner toont je hoe je je snoeiwerk kan recycleren.

Welke hakselaar kopen?

Een professionele hakselaar is onmisbaar voor elke tuinbezitter. GardenPartner vertelt je welke het best bij jou past.

Je heggen snoeien, doe je zo!

Een mooie, groene, volle haag, dat willen we allemaal. Maar hoe bekom je een haag in topconditie? GardenPartner, geeft je de nodige tips!

Welke heggenschaar kiezen?

Het kiezen van een heggenschaar die past bij jouw taak, is niet altijd even makkelijk. GardenPartner geeft je concrete tips, zodat jij de juiste keuze kan maken.

Gazon verticuteren

Hoe geef je je gazon een opfrisbeurt? Lees er hier alles over.

Welke grasmaaier kopen?

Hoe kies je een grasmaaier die het best bij je past? Lees het hier.